(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ВЕЛИКДЕНЬ ВДОМА

Дата публікації 14.4.2020 12:32:50
 

Сквирська міська рада звертається до мешканців міста з проханням залишитись у вихідні та поминальні дні вдома!

Шановні Сквиряни!

Станом на 14 квітня 2020 року у Київській області лабораторно підтверджено 224 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, підтверджених випадків захворювання у місті Сквира, на сьогодні, немає. Але ВАЖЛИВО ПАМ’ЯТАТИ, що Ставище, Калинівка, Малин, Радомишль та ін. – не так далеко, а там біда! Ці міста закриті, ізольовані від всього і всіх, і мусять самотужки боротися зі смертю: їм не допомагає держава, не беруть хворих інші міста і лікарів не добавляється, а навпаки…Не допустити цього 

МИ МОЖЕМО ТІЛЬКИ РАЗОМ!

Напередодні Великодніх свят звертаємося до кожного з вас із проханням: подбайте про своє здоров’я та здоров’я близьких – ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА! Будьте відповідальними та дотримуйтесь елементарних правил гігієни.Президент України та Міністерство охорони здоров’я України зазначають, що вчасно запроваджений карантин – це те, що нас рятує і закликають українців мобілізувати зусилля та втримати ситуацію і тимчасові незручності, у вигляді обмежень, можливо, у травні будуть послаблені, але це тільки у випадку, якщо вже сьогодні КОЖЕН ДОПОМОЖЕ СТРИМАТИ ПАНДЕМІЮ!

З метою недопущення поширення хвороби та необхідністю дотримання заходів безпеки виконавчий комітет змушений вдатися до більш жорстких обмежень та закриває усі міські кладовища для відвідування, починаючи з 06 год. 00 хв. п’ятниці 17 квітня 2020 року та до 06 год. 00 хв. 04 травня 2020 року.

Залишаймося вдома на Великодні свята та у вихідні дні аби не наражати на небезпеку себе і рідних!

Пам’ятайте:

НАЙБІЛЬША ВТРАТА – ЦЕ ВТРАТА ЗДОРОВ’Я і ЖИТТЯ!

 

C:UsersUserAppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.WordSKV_MR_COVID-19-vdoma.jpg

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: