(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

В.Левіцька: "Ми маємо бути обачними"

Дата публікації 17.3.2021 12:17:48
 

17 березня 2021 року Сквирський міський голова Валентина Левіцька провела оперативну нараду за участю керівників структурних підрозділів та директорів медичних закладів.

Під час наради заслухали інформацію Андрія Чижа — директора КНП СМР “Сквирська центральна міська лікарня”, яка з 7 березня 2021 року перепрофільована під ковід-лікарню (згідно з Розпорядженням №158 від 22.12.2020 року Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням короновірусної хвороби COVID-19 "Про внесення змін до переліку закладів охорони здоров"я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2) про стан захворювання населення на COVID-19.

За інформацією лікаря, ситуація впродовж двох тижнів значно погіршилася.

Станом на 17 березня 2021 р. заповнюваність медичних закладів сусідніх районів та м. Біла Церква, які надають медичну допомогу хворим на короновірусну інфекцію, становить 98 %. На стаціонарному лікуванні у Сквирській центральній міській лікарні перебуває 45 осіб, з них підтверджених на  COVID-19 – 36, решта — з підозрою. В реанімаційному відділенні — 6 хворих, 1 — на апараті ШВЛ.

Переважна більшість хворих — кисневозалежні, які потрапляють до медичного закладу зі значними ускладненнями. Причин такої ситуації є кілька: сезонне ослаблення імунної системи у громадян та нехтування елементарних правил безпеки. Значна частина населення не дотримується карантинних обмежень, вважаючи, що їм інфікування зовсім не загрожує.

— Ми маємо бути обачними, тому що ситуація з COVID-19 ускладнюється. Вже доведено, що COVID-19 мутує, він змінюється, вражаючи людей не лише старшого, а й молодого віку. Тому майбутнє кожної людини знаходиться в її руках. Дуже важливо дотримуватися елементарних правил, котрі сприяють запобіганню інфікування та нерідко можуть стати ключовим факторам у порятунку життя, — наголосила Валентина Левіцька, звертаючись до присутніх та мешканців Сквирської громади.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: