(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

В Сквирі планується капітально відремонтувати стадіон імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л.Х. ШВАРЦБУРГА

Дата публікації 2.7.2020 15:32:40
 

В Сквирі планується капітально відремонтувати

стадіон імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л.Х. ШВАРЦБУРГА

В Сквирі у рамках проєкту «Велике будівництво» та Програми будівництва, реконструкції та ремонту інфраструктури Київської області на 2020 рік (додаток 16 до Програми), затвердженої рішенням Київської обласної ради сьомого скликання № 777-32-VII від 19.12.2019 заплановано капітальний ремонт стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Льва Харитоновича ШВАРЦБУРГА. Проєктом передбачено влаштування рулонного газону, глядацьких трибун, бігових доріжок, баскетбольної площадки та санвузла.

 

За інформацією, поданою на сайті Національного проєкту «Велике будівництво», обсяг фінансування складає 8 940 875 гривень, при цьому співфінансування з місцевого бюджету складатиме 1 788 175 гривень. До того ж, виготовлення проектно-кошторисної документації та її коригування фінансується з бюджету міста.

 

«Це надзвичайно важливий об’єкт для мешканців міста і району, саме тому велике значення має тісна співпраця органів місцевого самоврядування та органів державної влади задля успішної реалізації цього проєкту. Вкрай важливо провести капітальний ремонт стадіону за усіма сучасними вимогами», - зазначив міський голова Валерій СКОЧКО.

 

На разі відбувається процедура закупівлі робіт та послуг, замовником якої є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації, а роботи з капітального ремонту планують завершити в поточному році.

 

Інформація про тендер ТУТ

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: