(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

У Сквирі вандали понівечили квітники

Дата публікації 21.5.2020 14:38:25
 

У Сквирі вандали понівечили квітники 

У рамках озеленення міста Сквира 19 травня працівниками комунального підприємства «Сквираблагоустрій» висаджено квіти на площі Героїв Небесної Сотні, біля кругового перехрестя вулиць Соборна, Незалежності і Київська, а також по вулиці Соборна. Міські клумби збагатили сульфінії , бегонії , віоли , петунії , георгіни. Загалом висаджено 500 нових рослин.

Але не все так яскраво та барвисто склалося . Цієї ночі, 21 травня невідомі особи вирвали з клумби півники та петунії з горщиків, які встановлено на площі Героїв Небесної Сотні. Подібна доля чекала і на троянди. Їх негідники вкрали ще напередодні. Своїми зухвалими діями вони не тільки порушили правила благоустрою , а й зіпсували результати роботи цілого колективу КП «Сквираблагоустрій», який щоденно дбає про зовнішній вигляд міста. Дуже прикро, що деякі сквиряни не цінують чужої праці. 

Нагадуємо, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.)

 Шановні мешканці м.Сквира,

давайте сумлінно дотримуватися вимог законодавства та берегти наше спільне майно! 


 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: