(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

У Київській області з 21 березня посилюються карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної інфекції

Дата публікації 22.3.2021 12:37:20
 

Сьогодні було зібрано позачергове засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та прийнято рішення про посилення карантинних обмежень на території Сквирської міської ради”, - сказала Сквирський міський голова.

З 21 березня, на території Київської області заборонено перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, трамваях, тролейбусах в кількості понад 50% місць для сидіння. Заборонено також проведення богослужінь, дозволено лише за умови забезпечення площі приміщення не менше 10 кв. м на одну особу. Також буде заборонено приймання відвідувачів барами, ресторанами, кафе, крім адресної доставки та замовлень на виніс. Заборонено роботу торговельно-розважальних та дитячо-розважальних центрів. Дозволено роботу магазинів продовольчої групи: аптек, зоомагазинів, магазинів побутової хімії та торгівлі квітами. Заборонена запроваджується і на роботу закладів культури та на проведення культурних масових заходів, спортивних заходів. Крім того, обмежено роботу ресторанів у готелях заборонено діяльність непродуктових ринків, павільйонів та ярмарків.

За словами Валентини Левіцької, учні закладів освіти Сквирської міської територіальної громади, окрім садочків та учнів 1-4 класів, навчатимуться дистанційно.

За інформацією Андрія Чижа — директора КНП СМР “Сквирська центральна міська лікарня”, яка з 7 березня була перепрофільована під ковід-госпіталь, на стаціонарному лікуванні перебуває 93 хворих. Впродовж минулої доби стався один летальний випадок, пов’язаний з коронавірусом.

Наразі хворі отримують всю необхідну медичну допомогу. Загалом ситуація контрольована. Киснем та необхідними дезрозчинами заклад забезпечений. Єдина поблема — стан хворих, які госпіталізовуються. Нерідко у лікарню вони потрапляють зі значними ускладненнями, тому медичні працівники іноді бувають безсилими.

Кількість інфекційних ліжок збільшується. Тож загалом “ковідна” лікарня Сквирської громади відтепер розрахована на 130 ліжок.

За минулий тиждень, на COVID-19 захворіли 66 осіб. З 01.01.2021 року захворювання на коронавірус виявили в 176 мешканців Сквирщини.

Сквирський міський голова акцентувала увагу на необхідності подальшого суворого дотримання правил карантину у всіх сферах життєдіяльності та у побуті. Висловила щирі слова вдячності медичним працівникам за добросовісну роботу на шляху подолання COVID-19.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: