(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Триває моніторинг діяльності закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами , громадського харчування, перукарень, салонів краси та інших установ м. Сквира під час адаптивного карантину

Дата публікації 25.6.2020 13:7:23
 

Триває моніторинг діяльності закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами , громадського харчування, перукарень, салонів краси та інших установ м. Сквира під час адаптивного карантину

                Робочою групою з питань здійснення контролю за дотриманням правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням у складі  провідного фахівця Сквирського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області А.П. Іщука, головного спеціаліста із соціальних питань Сквирської міської ради В.С. Рогача, провідного спеціаліста відділу житлово – комунального господарства, енергетики, охорони довкілля та цивільного захисту Сквирської райдержадміністрації А.В. Ловчинської  та дільничного офіцера Сквирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області С.В. Комарніцької продовжено моніторинг діяльності закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами , громадського харчування, перукарень, салонів краси та інших установ під час адаптивного карантину.

                   24 червня перевірено діяльність студії краси «Beauty room», магазину «Кошик»,  магазину «Царина», крамниці «Продукти – м`ясо». У рамках моніторингу, виявлено незначні недоліки у веденні журналів з вимірювання температури працівників і фіксації проведення вологого прибирання приміщень. 

                  25 червня робоча група розпочала ранок з перевірки діяльності Сквирського ринку Київської регіональної спілки споживчої кооперації по виконанню Постанови Головного Державного санітарного лікаря України  «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19» №34 від 06.06.2020 р. У ході обстеження порушень не виявлено. Також було проведено контрольну перевірку  магазину «М`ясний ряд» і магазину «Єва» та зафіксовано, що порушення, які були встановлені раніше власниками усунені . Комісія завітала до піцерії «Мегабіт», що по вулиці Соборна, яка має розпочати свою роботу із 1 липня. Власник закладу отримав необхідні рекомендації щодо забезпечення дотримання карантинних заходів. 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: