(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Стан пасажирських перевезень

Дата публікації 3.11.2023 9:13:37
 

   Сквирська міська рада приділяє значну увагу політиці в галузі пасажирських перевезень та намагається, в межах своїх повноважень, задовольняти потреби населення громади в безпечності та якості надання послуг з пасажирських перевезень та підвищенню рівня забезпечення населення громади якісними автобусними пасажирськими перевезеннями.

   Маршрутна мережа Сквирської міської територіальної громади складається із 11 автобусних маршрутів загального користування, забезпечення організації пасажирських перевезень на яких покладається на виконавчий комітет Сквирської міської ради.

   Розроблено Програму розвитку автомобільного пасажирського транспорту Сквирської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

   Станом на 01.11.2023 року шляхом проведення конкурсів з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування було визначено переможців по маршрутах: Сквира АС – с. Каленна; Сквира АС – с. Миньківці, ч/з с. Кривошиїнці; Сквира АС – с.Мовчанівка та Сквира - Антонів. Залишаються не задіяними 6 маршрутів, що сполучають села громади з м. Сквира та 1 кільцевий маршрут по місту.

   З метою організації пасажирських перевезень на міському маршруті загального користування №10 «Міський кільцевий» за кошти Сквирської міської ради КП «Сквираблагоустрій» закуплено автобус для здійснення автобусних перевезень в межах міста.

   Відповідно до Розпорядження міської голови від 26.07.2023 № 60-ОД створено робочу групу з обстеження міського автобусного маршруту загального користування № 10 «Міський кільцевий». Обстеження проведено за участю  представників Відділу державного нагляду (контролю) у Київській області та відділу Управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції.

   За результатами обстеження було складено акт обстеження доріг та дорожніх об’єктів на міському автобусному маршруті загального користування. Основні недоліки, що зазначені в Акті – це ямковість по всій трасі слідування (дороги потребують капітальних і поточних ремонтів), встановлення або перенесення зупинок громадського транспорту, відсутність дорожніх знаків та розмітки, облаштування майданчиків для розвороту.

   Сквирською міською радою розроблено план заходів щодо усунення недоліків, виявлених під час проведення обстеження доріг та дорожніх об’єктів на міському автобусному маршруті загального користування, проводиться відповідна робота по усуненню недоліків, закуплено дорожні знаки, проводяться капітальні та ямкові ремонти доріг. Після завершення робіт буде повторно проведено обстеження доріг та дорожніх об’єктів на міському автобусному маршруті загального користування представниками Відділу державного нагляду (контролю) у Київській області та відділу Управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції.  

 

Відділ економічно-інвестиційної діяльності

та агропромислового розвитку

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: