(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Соціальна підтримка жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Київської області

Дата публікації 3.6.2020 10:5:54
 

Соціальна підтримка жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Київської області

 

Враховуючи виклики сьогодення, пандемію COVID-19 та її можливо катастрофічні наслідки Всеукраїнська громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» розпочала проект «Родина героя: своїх не лишаємо!» для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО Київської області.

 

Метою проекту є пом’якшення наслідків епідемії COVID-19 шляхом всебічної, адресної підтримки найбільш вразливих груп жінок ветеранської спільноти.

 

У рамках проекту жінки безкоштовно отримуватимуть комплексну адресну підтримку зокрема,  гуманітарну, психологічну, як професійну так і за принципом «рівний-рівному», юридичні та правові консультації, за потреби допомогу в оформленні документів, емоційну підтримку.

 

Долучатимуться до онлайн заходів з розвитку хобі; додаткового заробітку в умовах карантину; заходів для дітей та їх дозвілля.

 

До реалізації Проекту в якості інформаційного партнера долучається Департамент соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації. Кожна жінка з родин ветеранів та загиблих військовослужбовців Київської області матиме можливість взяти участь у проекті і отримати вищезазначені послуги безкоштовно.

Для переходу на офіційний сайт Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» натисніть СЮДИ.

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: