(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області закликає не спалювати суху рослинність, бо самовільне спалювання завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу

Дата публікації 29.10.2018 10:41:39
 

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області закликає не спалювати суху рослинність, бо самовільне спалювання завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а нерідко і людей, та може призвести до некерованих надзвичайних ситуацій.

Спалювання сухої рослинності дуже часто переростає у великомасштабні пожежі. Швидкість поширення вогню надзвичайно висока, тому локалізувати такі пожежі на відкритих територіях дуже важко!

Найгірше, що випалювання сухої рослинності призводить до забруднення атмосферного повітря шкідливими речовинами, які негативно впливають на здоров’я: стан дихальних шляхів людей, астматичні захворювання  та захворювання щитовидної залози. Варто пам’ятати, що при згорянні однієї тонни рослинних залишків у повітря вивільнюється біля 9 кг мікрочастинок диму. Дим містить отруйні речовини,  які увібрав у себе зелений покрив і крони дерев, зокрема, сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: