(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирські гандболісти привезли золоті нагороди із закордонного вояжу

Дата публікації 5.8.2019 10:51:55
 

       5 серпня біля приміщення ДЮСШ ім. ЗТУ П.М. Воропая відбулася зустріч юних гандболістів 2006 року народження, які феєрично виступили на декількох великих турнірах. Сквирська міська рада не залишилась осторонь потреб команди. За підтримки міського голови Валерія Анатолійовича Скочка було придбано комплект спортивної форми фірми «Joma» із зображенням герба України та нанесеною на ній назвою «Сквира».   

       Під керівництвом тренера Андрія Володимировича Хом`яка наша команда спочатку впевнено стала переможцем турніру пам`яті заслужених тренерів України А.А. Песляка і В.П. Половников. Отримавши нагороди від федерації гандболу Одеської області, хлопці вирушили до Німеччини. У німецькому Вюрцбурзі між собою змагались 8 команд.  Наші земляки знову вразили майстерністю і вибороли «золото».

       Не зупиняючись на досягнутому, молоді спортсмени завітали на турнір «Generation Handball 2019». Такого рівня змагання відбуваються один раз на рік і в них,як правило, приймає участь більше 200 команд з усіх куточків світу. У цьому гандбольному дійстві перевіряють себе на міцність хлопці і дівчата віком від 10 до 20 років. Сквиряни потрапили до однієї групи із командами «Skive»   (Данія), «Froland IL» (Норвегія) та колективом із острова Тайвань і успішно обіграли всіх суперників. Подолавши груповий етап, команда міста Сквира перемогла бразильців та поступилася Шанхаю (Китай). У підсумку, наші спортсмени посіли 4 місце у цьому престижному світовому турнірі. Свій вільний час діти також проводили змістовно, безкоштовно відвідуючи безліч різноманітних ігрових і розважальних заходів. Дорогою додому, вони відвідали старовинне польське місто Краків.    

    На рідній землі гандболістів зустрічали директор Сквирської ДЮСШ ім. ЗТУ П.М. Воропая О.М. Польгун, начальник відділу освіти Сквирської райдержадміністрації О.В. Заболотний, секретар Сквирської міської ради В.О. Бондар і радісні батьки. Олександр Вікторович Заболотний вручив кожному гравцеві команди цінний подарунок, а Вероніка Олегівна Бондар подарувала прапор із символікою міста Сквира, щоб діти популяризували наше місто на всю Європу та цілий світ.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: