(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирська міська рада звертається до вас з проханням прийняти активну участь у проведенні весняної толоки з озеленення та благоустрою території нашого міста.

Дата публікації 26.2.2020 16:41:30
 

Шановні мешканці, керівники установ, підприємств, організацій та приватні підприємці!

Сквирська міська рада звертається до вас з проханням прийняти активну участь у проведенні весняної толоки з озеленення та благоустрою території нашого міста.

Просимо привести в належний санітарний стан власні двори, присадибні ділянки та прилеглі до них території: прибрати будівельні матеріали, цеглу, труби, пісок, ґрунт, щебінь, паливо, будівельні та побутові відходи, сміття; відремонтувати та пофарбувати огорожі; встановити номерні знаки на житлових будинках (у разі їх відсутності).

Керівникам установ, підприємств, організацій та приватним  підприємцям – встановити  урни, вело-парковки біля  своїх  закладів, привести в  належний  естетичний  стан будівлі  та прилеглі  території, а саме 10 метрів від установи, організації, підприємства, об’єкту торгівлі або територію, закріплену за юридичною або фізичною особою згідно договору благоустрою прилеглої території, укласти договори на вивіз твердих побутових відходів із спеціалізованими підприємствами.

Нагадуємо:

Викидати сміття на  схилах річок, місцях масового відпочинку людей, лісосмугах, зелених насадженнях, парках, скверах, садах, рекреаційних зонах та майданчиках, на пляжах, кладовищах, інших територіях загального користування, на прибудинкових територіях ЗАБОРОНЕНО.

У випадку порушень Правил благоустрою громадяни будуть притягатись до адміністративної відповідальності.

Згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: “Порушення правил благоустрою тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”.

Просимо всіх мешканців міста дотримуватись правила –

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!»

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: