(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата публікації 13.3.2020 11:26:32
 

Шановні працівники житлово-комунального господарства

і побутового обслуговування населення!

 

Висловлюю вам вдячність за щоденну наполегливу працю на благо громади міста із забезпечення комфорту і затишку в наших домівках, чистоти та порядку на вулицях, адже результатами Вашої праці ми користуємося щодня.

Благополуччя кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму та відповідальності людей, що працюють у цій галузі.

Сьогодні ми висловлюємо свою повагу та вдячність усім цим людям і вітаємо з професійним святом, оскільки більшість з них у цей день продовжуватимуть кропітку роботу. Працюватимуть і колективи комунальних підприємств «Сквир-водоканал», «Сквирське комунальне господарство» та «Сквираблагоустрій», які щоденно піклуються про те, щоб у сквирян цілодобово була холодна вода та працювала каналізація, було прибрано та вивезено сміття і звичайно працювало освітлення. Крім комунальників, працюватиме низка приватних підприємців, які надають послуги з пошиття одягу, ремонту взуття, ремонту побутової техніки, виготовлення меблів, фото послуг, перукарень тощо.

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків та здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

З повагою Сквирський міський голова Валерій СКОЧКО

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: