(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Семінар-нарада з представниками сільськогосподарських підприємств

Дата публікації 22.9.2023 11:57:55
 

   21.09.2023 року за участю голови Сквирської міської ради   Валентини Левіцької, заступниці голови Людмили Сергієнко, заступником директора Макрорегіонального управління – Керівником департаменту масового бізнесу ПриватБанку Демтів Сергієм Вікторовичем та начальницею Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Світланою Кривушею відбувся семінар-нарада з представниками сільськогосподарських підприємств на якому висвітлено питання програм фінансової підтримки для бізнесу.

   Міська голова ознайомила присутніх з проведеною роботою міської ради, наголосила на важливості визначення пріоритетності завдань та шляхів їх вирішення в такий складний для країни час. Подякувала аграріям за нелегку, кропітку працю, вагомий внесок в розвиток громади.

   Заступник директора Макрорегіонального управління – Керівник департаменту масового бізнесу ПриватБанку Демтів Сергій  Вікторович презентував «Кредитні програми для аграріїв» від ПриватБанку, як учасника державних програм, поінформував про діючу спільну програму з Фондом розвитку підприємництва Київської обласної державної адміністрації «Додаткова компенсація для відновлення мікро-, малих та середніх підприємств Київської області в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

   Заступниця Сквирської міської голови Людмила Сергієнко доповіла про стан сплати податків та зборів сільськогосподарськими підприємствами та надходження податку з доходів фізичних осіб, утриманого з орендної плати за земельні частки (паї) до бюджету Сквирської міської територіальної громади, надходження від яких складають близько 30%.

   Начальниця Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Світлана Кривуша презентувала активні програми служби зайнятості та інформувала присутніх про порядок надання роботодавцям компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних, порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО, порядок отримання ваучера, порядок залучення працездатних осіб до суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану, та інше.

   Акцентовано увагу  на «Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» та «Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей». Проінформовано щодо порядку проведення оцінювання заяв, критеріїв оцінювання та необхідної кількості балів (оцінки) для прийняття Державним центром зайнятості рішень про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: