(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Семінар -тренінг для керівників ОСББ та ініціативних груп м.Сквира

Дата публікації 8.10.2019 12:39:34
 

Семінар -тренінг для керівників ОСББ та ініціативних груп м.Сквира

      7 жовтня ,за ініціативи Сквирської міської ради, у залі засідань відбувся тематичний семінар з керівниками ОСББ та ініціативних груп міста. До сквирян завітали регіональний консультант з підтримки створення ОСББ і розвитку їх потенціалу ПРООН/ЄС HOUSES Інна Волошина, а також регіональний консультант Програми «Фонд Енергоефективності України» у Київській області Олексій Веха. Міські багатоквартирні об`єднання представили Світлана Байзарова (ОСББ «Наша оселя», вул. Соборна, 38), Світлана Дзівінська (ОСББ «Злагода – Сквира», вул. М.Рильського, 46), Світлана Славінська (ОСББ «Форт» Затишок -224», вул.Незалежності, 224).

              Мета проекту HOUSES – мобілізувати співвласників багатоквартирних будинків на спільні дії з підвищення енергоефективності свого житла. Присутніх на заході було ознайомлено із реальним станом справ у інших містах України. Керівники ОСББ отримали корисну інформацію про витрати на управління багатоквартирним будинком, фонди в ОСББ, бухгалтерський облік в ОСББ, належне проведення загальних зборів, «класичні» заперечення неплатників ін.

              Продовжив засідання Олексій Веха, який розповів учасникам про втрати тепла в будинку, енергоефективність в житловому секторі України, грантову політику. Він розкрив основні складові Програми підтримки енергомодернізації «Енергодім».

              Семінар пройшов успішно і отримав схвальні відгуки. Існує думка, що найближчим часом кількість подібних ОСББ у м.Сквира збільшиться і вони будуть активно розвиватися.   

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: