(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій - новації

Дата публікації 19.5.2020 12:3:38
 

РРО новації

 

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області нагадує, що нові норми щодо застосування РРО передбачені Законом України від 20.09.2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та іншими законами України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг. 

На сьогодні продовжується тестування першого релізу безкоштовного додатку «пРРОсто», розробленого Державною податковою службою спільно з Офісом ефективного регулювання (BRDO). Додаток працює тільки в режимі “онлайн”. Наступні релізи будуть виходити після затвердження нормативної бази та опрацювання пропозицій і зауважень тестувальників.

Для того, щоб цей закон запрацював на практиці, уряд працює над підготовкою та затвердженням нормативних актів, як нових, так і змін до вже існуючих. Метою внесення змін є надання платникам можливості при використанні в господарській діяльності РРО та/або програмних РРО створювати  інформацію щодо проведених розрахункових операцій та звітів про такі операції. Та передавати її до контролюючих органів для забезпечення збереження такої інформації, а також забезпечення можливості споживачам товарів (послуг) отримувати цю інформацію із баз даних податківців.

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: