(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Саме наприкінці жовтня, податківці святкують День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України

Дата публікації 5.11.2019 8:49:30
 

Свято ветеранів податкової служби на Білоцерківщині

 

Саме наприкінці жовтня, податківці святкують День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України. Започатковано це свято ще у 2012 році, і щорічно, колективи запрошують ветеранів, щоб сердечно подякувати за багаторічну та сумлінну працю у  реалізації податкової політики  та формуванні держави.

Цього разу, вже оновлений колектив Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області, гостинно зустрів пенсіонерів та ветеранів податкової служби Білоцерківщини.

«Не зважаючи на зміну поколінь та швидкоплинність часу, в нашій службі дбають про традиції, адже це дуже важливо аби зберігся зв’язок поколінь, а люди які працюють, бачили, що про них дбають і пам’ятають навіть по закінченню служби» - зазначив очільник Павло Козирєв.

До привітань приєдналися студенти Білоцерківського національного аграрного університету, які подарували свою творчість присутнім. Перший проректор університету  Віталій Новак подякував за спільну співпрацю та досвід, який ветерани передають молоді та побажав міцного здоров’я  та довгих років життя.  

Також, подяки були вручені від депутата Верховної Ради України Миколи Бабенка та керівництва ТОВ «Біофарма-Плазма». Окрім теплих слів вдячності, за професіоналізм, кожному із присутніх ветеранів були вручені цінні подарунки. З особливим теплом пролунав спів вокального ансамблю БНАУ, який став чудовим завершенням цьогорічного свята.

 

Білоцерківське управління ГУ

 ДПС у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: