(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Роботи, які виконало КП «Сквираблагоустрій» з 17 лютого по 21 лютого 2020 року

Дата публікації 21.2.2020 12:15:1
 

Роботи, які виконало КП «Сквираблагоустрій» з 17 лютого по 21 лютого 2020 року

 Звітний тиждень для працівників КП «Сквираблагоустрій» видався максимально продуктивним.

17 лютого працівниці господарства сприяли підтримці санітарно – гігієнічних норм по вулиці Червона, Богачевського, Максима Рильського, площі Громадських зібрань та площі Героїв Небесної Сотні, звільнивши їх від побутового сміття. У центрі міста, по вулиці Соборна, встановлено нові обмежувачі паркування. На межі між дорогою та тротуаром розміщено гранітні півкулі. Проведено кронування декоративних дерев, які ростуть на площі Героїв Небесної Сотні. Водночас, виконувалось роботи на зеленій зоні по вулиці Залізнична. Зокрема, викошено осередки бур`янів.

18 лютого на території цвинтарю (мікрорайон «Слобода») було зрізано три аварійні берези. Цього дня повністю завершено роботи з благоустрою по вулиці Залізнична. Також комунальниками знешкоджено хащі на пагорбах по вулиці Слобідська.

19 лютого розпочато роботи з приведення у належний стан зеленої зони по вулиці Незалежності. Спеціалістами викошено бур`яни та зрубано сухі кущі (вздовж тротуару від приміщення Сквирської дитячо-юнацької спортивної школи ім. ЗТУ Воропая П.М. до магазину «Галина»). Працівники комунального підприємства встановили 7 нових урн для сміття: 2 біля знаку «Я люблю Сквиру», що по вулиці Червона та 5 по вулиці Київська. Очищено від залишків листя і побутового сміття схили біля житлових будинків по вулиці Шолом Алейхема.

Головним завданням для фахівців господарства 20 лютого було ліквідувати чагарники по частині вулиці Липовецька та завершити впорядкування  пагорбів, що по вулиці Слобідська. Вищезазначені роботи ними виконано у повному обсязі.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: