(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Роботи, які виконало КП «Сквираблагоустрій» із 27 по 30 квітня 2020 року

Дата публікації 30.4.2020 18:41:23
 

У рамках заходів щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції, продовжується санітарна обробка дезінфікуючим розчином у громадських місцях міста Сквира. 

Бригадою КП «Сквираблагоустрій» прибрано узбіччя по вулиці Максима Рильського. На квіткових клумбах, що по вулиці Соборна відбулась висадка багаторічних насаджень, а поряд пофарбовано обмежувачі руху, які мають вигляд півкуль.

Особливу увагу цього тижня приділено зрізанню аварійного і сухого гілля дерев у парку, що по вулиці Червона та вздовж площі Героїв Небесної Сотні (поблизу приміщення «Укртелекому»). Привели у належний стан комунальники і пішохідні ділянки по вулиці Соборна, Слобідська, Незалежності та Богачевського. 

Розпочався період активного росту трави і 30 квітня спеціалістами вперше цього сезону викошено частину міських газонів. Зокрема, відповідні роботи завершено на круговому перехресті вулиць Київська, Незалежності та Соборна, території площі Героїв Небесної Сотні, а також зеленій зоні біля автостанції, що по вулиці Київська.

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: