(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Роботи, які виконало КП «Сквираблагоустрій» із 25 по 29 травня 2020 року

Дата публікації 29.5.2020 12:21:15
 

Роботи, які виконало КП «Сквираблагоустрій» із 25 по 29 травня 2020 року

Колектив КП «Сквираблагоустрій» висловлює щиру вдячність Галині Миколаївні та Олександру Олександровичу Мельничукам за безкоштовно надані бегонії, які днями дбайливо висаджені і відтепер прикрашають в`їзд у місто Сквира. При правильному догляді ці красиві квіти будуть милувати око своїм цвітом від ранньої весни і аж до кінця осені. Також працівниці господарства провели висадку чорнобривців, які вирощені ними власноруч, у квітниках по вулиці Соборна, Червона та Богачевського. 

У рамках дотримання заходів щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції, працівниками КП «Сквираблагоустрій» щоденно проводиться санітарна обробка дезінфікуючим розчином під’їздів багатоквартирних житлових будинків, спортивних і дитячих майданчиків, парків, скверів, автобусних зупинок, інших об’єктів інфраструктури міста Сквира. 

Тиждень був насиченим на косіння. Приведено у належний вигляд газони у парку імені Максима Рильського, по провулку Горького, узбіччя по вулиці Незалежності. Відповідні роботи тривають у парку, що по вулиці Червона і біля цвинтаря по вулиці Маслова (масив «Ярки»).

Бригадами підприємства обрізано декоративні кущі поблизу Сквирської дитячо – юнацької спортивної школи імені заслуженого тренера України Воропая П.М., вивезено величезну кількість гілля і прибрано побутове сміття з міських вулиць. 

 

 

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: