(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Ріст надходжень податку з доходів фізичних осіб, єдиного податку по території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області

Дата публікації 21.11.2019 11:20:19
 

Павло Козирєв: «Ріст надходжень податку з доходів фізичних осіб становить 214,8 млн. гривень »

За січень-жовтень 2019 року до місцевих бюджетів території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області надійшло 1,8 млрд. гривень, що на 13,8 % або 249,4 млн. гривень перевищило минулорічний показник.

Традиційно, у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу, а це 67,7% займають надходження від сплати податку на доходи фізичних осіб. Хоча, у порівнянні із попереднім місяцем, відбулося зниження питомої ваги на 1,1% за рахунок росту надходжень єдиного податку.

На соціальні потреби регіону, за 10 місяців поточного року, бюджети громад отримали 1,2 млрд. гривень ПДФО, це на 214,8 млн. гривень перевищило показник 2018 року.

«Статистика підтверджує, що основними джерелами доходу території є ПДФО та єдиний податок. Вони демонструють рівень розвитку економіки краю та є пріоритетами спільної співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування»,- наголосив Павло Козирєв

Майже на 15% зросли надходження по єдиному податку по території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області

Зі слів начальника Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Павла Козирєва, представники малого та середнього бізнесу, які обрали спрощену систему оподаткування, перерахували до місцевих бюджетів регіону 332,2 млн. гривень єдиного податку. У порівнянніз січнем -жовтнем 2018 року, надходження зросли на 49,6 млн. гривень, або на 14,9%.

Зокрема, у звітному періоді, від фізичних осіб - підприємців надійшло 209,1 млн. гривень, що на 22,7% (або на 47 млн.грн.) більше від минулорічних надходжень. Показник приросту сплати податку юридичними особамисклав 7,0%,або 2,2 млн.гривень. Сільськогосподарські товаровиробники сплатили 91,6 млн. гривень єдиного податку, це на 0,4 млн. гривень більше ніж за 10 місяців минулого року.

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області додатково повідомляє, що відповідно до статті 298 Податкового кодексу України, суб'єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм цього Кодексу, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

Заява подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено цим Кодексом, в один з таких способів:

1) особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

2) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

3) засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації кваліфікованого електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

Білоцерківське управління

 ГУ ДПС у Київській області

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: