(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Просимо перевіряти усю інформацію з офіційних джерел

Дата публікації 11.1.2021 15:24:12
 

Увага!

Сквирська міська рада повідомляє, що проводить свою діяльність відкрито і прозоро, відповідно до норм чинного законодавства України та Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання. З усією інформацією щодо діяльності виконавчого органу ради, постійних комісій ради, прийнятими рішеннями сесією ради та розпорядчими актами ви маєте можливість ознайомитись на офіційному сайті міської ради за адресою http://skvira-rada.gov.ua.

Просимо перевіряти усю інформацію з офіційних джерел та не користуватись фейковими повідомленнями, які поширюються у соцмережах. Окремо повідомляємо, що поширена недостовірна інформація щодо проведення закритих засідань є маніпуляцією. Відповідно до ст.4 Регламенту на сесії мають право бути присутніми:

1. Представники засобів масової інформації акредитуються на весь час сесії, відмова в акредитації повинна бути вмотивованою. Апарат ради надає представникам засобів масової інформації матеріали сесії, за винятком тих, які розглядаються за спеціальними процедурами.

2. У разі порушення законодавства про інформацію або цього Регламенту представниками засобів масової інформації рада може позбавити їх акредитацій на визначений нею термін. Засіб масової інформації, представник якого був позбавлений акредитації, має право запропонувати для акредитації іншого свого представника на наступне засідання ради.

3. На засіданнях ради можуть бути присутні особи за запрошенням, за викликом, депутати інших рад, обрані від з виборчих округів, розміщених на території територіальної громади, на визначених для них місцях.

4. Посадові особи, яких обирає, призначає чи затверджує рада, викликаються безпосередньо, а підлеглі їм службовці через них.

5. Інші особи можуть бути присутні на пленарних засіданні ради за умови встановлення їх особи та у межах наявних вільних сидячих та стоячих місць позаду рядів місць для депутатів та осіб, визначених у пункті 3 цієї статті.

6. Запис присутніх осіб проводить апарат ради і список передає головуючому.

7. Порядок розміщення депутатів та інших присутніх у залі засідань осіб визначається радою. Кожному депутату визначається його персональне місце, яке не може бути зайняте іншими особами.

Крім того:

Стаття 151.

Рада, постійні та тимчасові контрольні комісії, депутатські групи та фракції ради проводять роботу відкрито і гласно, систематично інформують населення про свою діяльність, прийняті рішення, хід їх виконання, реалізацію наказів виборців.

Стаття 152.

Гласність роботи ради забезпечується шляхом публікації звіту засідань у офіційному друкованому виданні ради, офіційному веб-сайті, інших засобах масової інформації. В необхідних випадках, за рішенням ради, її засідання можуть транслюватись на площу перед приміщенням, де відбувається пленарне засідання ради.

Проведення ж закритих засідань, передбачене ст.5 Регламенту, відбувається в окремих випадках, передбачених законами України та пов’язане із введенням надзвичайного або військового стану. Щиро сподіваємось, що таких засідань не доведеться проводити.

Будьте уважні до інформації, яку отримуєте з неперевірених джерел. 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: