(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової тридцять дев’ятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 26.3.2019 11:48:49
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 22 березня 2019 року           №14-ОД

Про скликання чергової тридцять дев’ятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

               

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову тридцять дев’яту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 11 квітня 2019 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах з централізованого водопостачання та водовідведення м. Сквира на 2019 рік, за 2018 рік
  2. Про затвердження Програми сприяння створення та підтримки ОСББ м. Сквира на 2019 р.
  3. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №848-36-VІI від 19 грудня 2018 року „Про бюджет міста Сквира на 2019 рік”.
  4. Про списання основних засобів з балансу комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство»
  5. Про затвердження «Міської екологічної програми міста Сквира на 2019 рік»

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

  1. Про взяття на баланс комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» біл-бордів
  2. Про створення Комунального підприємства «Сквираблагоустрій»
  3. Про створення Комунального підприємства «Сквираводоканал»

ДОПОВІДАЄ: Сікорська О. М. – начальник юридичного відділу міської ради

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  4. Про розробку детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими адміністративними приміщеннями площею 0,6641 га по вул.Липовецька в м. Сквира Київської області.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, що розташована за адресою по вул.Слобідська, 94 у м.Сквира, виготовлений ТОВ «Лідер Плюс».
  6. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 100,00 кв.м, що належить до земель комунальної власності Сквирської міської ради по вул.Соборна, 53б у м.Сквира Київської області та підлягає продажу.
  7. Про погодження СТОВ «Обрій» надання в оренду невитребуваної земельної     частки (паю) в межах Сквирської міської ради.
  8. Про погодження зміни юридичної адреси земельної ділянки площею 0,0960 га, яка знаходиться у власності Шараєнко Тетяни Федорівни .
  9. Про продовження угоди про порядок користування земельною ділянкою несільськогосподарського призначення ТОВ «Євробуд - МТ» по вул. Київська, 40.
  10. Про продовження терміну договору оренди про порядок користування земельною ділянкою для комерційного використання по вул.Ч.Площа, б/н в м.Сквира.
  11. Про припинення дії договору оренди землі, укладеного між Сквирською міською радою та ФОП Шикун Лесею Іванівною від 26.09.2016 року.     
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Бовкун Альоні Леонідівні по вул.Байдукова, 2 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Бовкун Альоні Леонідівні по вул. Байдукова, 2 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Вінніченку Петру Павловичу по пров. Архітектурний, 1  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Гавві Михайлу Івановичу по вул. Шевченка, 168  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Шпачук Світлані Леонідівні по вул.М.Рильського, 12  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Запальському Станіславу Броніславовичу по пров. Мічуріна, 1 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Корзун Людмилі Леонтіївні по вул. Чумацька, 53 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Гордовенку Віталію Павловичу по пров. Яблуневий, 13 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Дядюсь Любов Михайлівні по вул. Гоголя, 1 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Читуляну Олексію Івановичу по вул. Калинова, 4-а у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Поліш Оксані Анатоліївні по вул. Стаханова, 48-а  у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Брсоян Максиму Альбертовичу по вул. Мічуріна, 104 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Теличко Галині Леонтіївні по пров. Архітектурний, 20  у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Мошківському Руслану Сергійовичу  по вул. Зарічна, 48 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Галайдюк Олімпіаді Костянтинівні по пров. Каштановий, 23  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект»
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Березіній Валентині Євгеніївні по вул. Піщана, 15  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Блоцькій Надії Петрівні по вул.Слобідська, 141 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Білявському Анатолію Івановичу по вул. Дубініна, 18  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Головатій Катерині Федорівні по вул.Січова, 1 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Герасименко Катерині Іванівні по вул. Мічуріна, 45 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Шоцькій Валентині Петрівні по вул. Богачевського, 83  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради

 

Міський голова В.А.Скочко

 

ПОГОДЖЕНО:

Заступник міського голови

з економічних питань                                                      Л.В.Сергієнко

 

Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів ради                               С.І.Палієнко

 

Провідний спеціаліст юридичного відділу

міської ради                                                                    О.М.Сікорська

 

Начальник відділу бухгалтерського обліку

та кадрової роботи – головний бухгалтер                       М.В.Тернова

 

Начальник відділу з питань підприємництва,

землекористування і містобудування                            Н.В.Іващенко

Головний спеціаліст відділу з питань підприємництва,

землекористування і містобудування                             М.Л.Григоренко

 

ВИКОНАВЕЦЬ:

Секретар міської ради                                                     В.О.Бондар

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: