(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової сорок восьмої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 5.12.2019 10:9:53
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 29 листопада 2019 року    №65-ОД

Про скликання чергової сорок восьмої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до частини 4 та 5 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову сорок восьму сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 17 грудня 2019 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження штатного розпису Сквирської міської ради на 2020 рік.
  2. Про затвердження Положення про умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівників Сквирської міської ради на 2020 рік.
  3. Про встановлення розміру надбавки та премії Сквирському міському голові на 2020 рік.
  4. Про встановлення розміру надбавки та премії секретарю Сквирської міської ради, заступникам міського голови та керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету міської ради на 2020 рік.
  5. Про затвердження Програми розвитку культури у місті Сквира на 2020 рік.
  6. Про затвердження Програми ефективної роботи та реформування житлово – комунального господарства міста Сквира з централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік.
  7. Про затвердження Програми організації благоустрою м. Сквира на 2020 рік.
  8. Про затвердження Програми забезпечення збору, вивезення та захоронення твердих  відходів у м. Сквира на 2020 рік.
  9. Про затвердження Програми ремонту житлового фонду міста Сквира на 2020 рік.
  10. Про внесення змін до  рішення сесії Сквирської міської ради №848-36-VІI від 19 грудня 2018 року „Про бюджет міста Сквира на 2019 рік” .

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянокгромадянам.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власностігромадян.
  4. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 23 травня 2018 року.
  5. Про припинення дії договору оренди землі, укладеного між Сквирською міською радою та ФОП Шикун Лесею Іванівною по вул.Самгородецька,7 в м.Сквира.
  6. Про надання в оренду земельної ділянки не сільськогосподарського призначення по вул.Самгородецька,7 в м.Сквира.
  7. Про надання дозволу Сквирському психоневрологічному інтернату на розробку документації із землеустрою щодо інвентаризації земель з цільовим призначенням для ведення підсобного сільського господарства орієнтовною площею 65,3 га в межах м. Сквира.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування закладів торгівлі площею 0,0537 га по вул.Соборна, 63б в м.Сквира.
  9. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по вул. Незалежності, 63 в м. Сквира.
  10. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по пров. Каштановий, 2 в м. Сквира.
  11. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по вул. Соборна, 32 в м. Сквира.
  12. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по вул. Шевченка, 43 в м. Сквира.
  13. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по вул. Шевченка, 94а в м. Сквира.
  14. Про передачу в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  відділу освіти Сквирської РДА по вул. Слобідська, 35 в м. Сквира.
  15. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 11.02.2010 року №1260-38-V «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку громадянці Сичевській Катерині Борисівні по вул. Квітнева, 29 у м. Сквира, виготовлену ДП «Київський науково – дослідний та проектний інститут землеустрою».
  16. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 11.02.2010 року №1261-38-V «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на  земельну ділянку громадянці Сичевській Катерині Борисівні по вул. Квітнева, 29 у м. Сквира, виготовлену ДП «Київський науково – дослідний та проектний інститут землеустрою».
  17. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьгр. Луцькому Олександру Григоровичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. Короленка,46 в м.Сквира.
  18. Про погодження зміни юридичної адреси земельних ділянок ділянок площею 0,1000 га та 0,0411 га, які знаходяться у власності Сірант Тетяни Миколаївни.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бжезовському Анатолію Георгійовичупо вул. Стаханова, 55 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Ярликовій Світлані Миколаївні по вул. Липовецька, 24 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Котюку Юрію Володимировичупо вул. Калинова, 6у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Голембівській Галині Володимирівніпо вул. Короленка, 36  у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Золотаревич Олені Федорівні по пров. Кільцевий, 1 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Музиченку Миколі Васильовичу по вул. Гоголя, 34а  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Лубківському Артему Сергійовичу по вул. Богачевського, 87а  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Юрченку Василю Костянтиновичу  по вул. Чумацькій, 73 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Юрченку Василю Костянтиновичу  по вул. Чумацькій, 73 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Дудник Юлії Олегівні по вул. Сонячна, б/н у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  29. Про розгляд звернення учасників АТО.

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради

 

Міський голова                                                            В.А.Скочко

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: