(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Практичне навчання на Білоцерківщині

Дата публікації 6.2.2020 13:23:47
 

Практичне навчання на Білоцерківщині

Днями на Білоцерківщині відбувся семінар-практикум з платниками податків юридичними та фізичними особами –підприємцями на тему: «Порядок подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді з використанням ЕЦП. Види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню. Легалізація зайнятості: Упередження виплати заробітної плати «в конвертах».

Учасники семінару дізналися, про електронні сервіси ДПС України, якими платники податків мають можливість скористатися за посиланням (https:.tax.gov.ua) та про основні вимоги законодавства, щодо порядку та термінів декларування доходів отриманих у 2019 році.

Окремим питанням заходу стало обговорення відповідальності роботодавців за порушення, пов’язані з використанням незадекларованої праці.

 Начальниця Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Наталія Коновал наголосила роботодавцям, що провадять діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, що найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та подання відповідного повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби.

На запитання, які цікавили суб’єктів господарювання, надано вичерпні відповіді та розповсюджена друкована продукція з порушених питань.

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: