(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Перевірено дотримання протиепідемічних вимог у спортивному клубі «Д.І.Я»

Дата публікації 2.6.2020 16:42:0
 

Перевірено дотримання протиепідемічних вимог у спортивному клубі «Д.І.Я»

У рамках послаблення карантинних заходів, із 1 червня у місті Сквира відновив свою роботу спортивний клуб «Д.І.Я», який розташований за адресою: вул. Соборна, 29. Перевірити діяльність закладу завітали представники робочої групи з питань здійснення контролю за дотриманням правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням. 

У результаті обстеження провідним фахівцем Сквирського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Київській області А.П. Іщуком і головним спеціалістом із соціальних питань Сквирської міської ради В.С. Рогачем встановлено, що на вході ході до клубу організовано місце для вимірювання температури і обробки рук спиртовмісними антисептиками, у зонах проведення занять відбувається кварцування повітря. Функціонує душова кімната, туалет та дві роздягальні.  Працівниками кожні 2 години здійснюється вологе прибирання і дезінфекція приміщення. 

Робоча група рекомендувала колективу спортивного клубу «Д.І.Я» дотримуватися всіх протиепідемічних заходів на період карантину, які затверджено постановою Головного державного санітарного лікаря України № 28 від 26.05.2020 р. 

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: