(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Онлайн-семінар в галузі бджільництва

Дата публікації 24.2.2021 13:16:25
 
Проведення онлайн-семінару в галузі бджільництва
Оцінка сучасного стану галузі бджільництва України показує, що наша країн входить в п’ятірку головних виробників меду у світі. В умовах посилення інтеграційних процесів і міжнародної конкуренції Україна виходить на світові ринки бджільництва з високоякісною продукцією. Водночас, за підрахунками Спілки пасічників України, в 2018-2019 рр. зафіксовані факти масової загибелі бджіл внаслідок недотримання регламентацій застосування в навколишньому середовищі токсичних для бджіл речовин.
З метою координації дій між державними органами, підприємствами, установами та організаціями, незалежно від форми власності і відомчої підпорядкованості, посадовими особами та громадянами в питаннях дотримання діючих норм нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь, а також обговорення питань щодо профілактики та ліквідації хвороб бджіл, Сквирським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 24 лютого в приміщені Сквирської міської ради було проведено онлайн-семінар, на якому обговорювалися наступні питання:
1) ветеринарно-санітарні вимоги, обов’язкові для виконання в галузі бджільництва;
2) бюджетна програма КПКВК 1201150 “Фінансова підтримка сільгоспвиробників”;
3) безпека бджіл при застосуванні пестицидів.
На семінарі було присутні заступник міського голови Черненко В.В., працівники структурних підрозділів міськвиконкому, суб’єкти господарювання та фізичні особи, які займаються бджолярством, представники сільськогосподарських підприємств та громадських організацій.
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: