(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Обличчя гарнізону - cтарший прапорщик служби цивільного захисту Волоконський Олег Олександрович працює на посаді командира відділення 7-ДПРЧ м. Сквира

Дата публікації 12.3.2021 15:34:54
 

Обличчя гарнізону

Старший прапорщик служби цивільного захисту Волоконський Олег Олександрович працює на посаді командира відділення 7-ДПРЧ м. Сквира з 2006 року.

Народився 19 червня 1987 року в м. Сквира Київської області. Відразу після навчання в школі пішов до лав збройних сил України, після чого здобував освіту рятувальника в Львівському Державному університеті безпеки життєдіяльноті в м.Львів. 

В додаток основного несення служби в частині відповідає за наявністю, оперативною готовністю, зберігання та правильне використання рукавного господарства в частині.

Колеги по роботі відзначають його як сумлінного та досвідченого співробітника, знає ділові, професійні й особисті якості кожного колеги. 

У своїй професійній діяльності зіштовхувався з складними ситуаціями, а тому до дрібниць знає свою справу і справляється з будь якими завданнями. Не одноразово приймав участь у складних пожежах, проводив деблокацію з автомобіля  потерпілих внаслідок дорожньо-транспортних пригод де проявляв себе як грамотний та кваліфікований співробітник. 

У 2012 році виборов першість у конкурсі «Кращий командир відділення Київської області». Також в складі команди 7-ДПРЧ м.Сквира приймав участь в обласних змаганнях зі спеціальної фізичної підготовки та пожежно-прикладному спорту.

2020 року був залучений до гасіння масштабної лісової пожежі поблизу Чорнобильської АЕС.

Олег Олександрович одружений, турботливий тато сина Данила, вільний від роботи час завжди присвячує сім`ї. З дитинства займається легкою атлетикою. Захоплюється та дуже полюбляє риболовлю.

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: