(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

«НІ» стихійній торгівлі!

Дата публікації 11.8.2023 8:41:54
 

   Законодавством України продаж харчових продуктів дозволяється здійснювати тільки через стаціонарні підприємства торгівлі та через дрібнороздрібну торговельну мережу.

   Стихійна торгівля – це торгівля фізичними особами без відповідних дозвільних документів про якість та безпеку товарів, що реалізуються ними у невстановлених місцях (на вулицях, у дворах, на тротуарах, у скверах, парках, під’їздах) з рук, із землі без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі.

   Для боротьби зі стихійною торгівлею в Сквирській міській раді створено робочу групу, яка проводить рейди-перевірки в місцях стихійної торгівлі та складає протоколи на порушників, які притягуються до відповідальності згідно з чинним законодавством.

   Боротьба із стихійною торгівлею – це аж ніяк не залякування тих, які продають продукцію зі свого городу. У першу чергу, боротьба ведеться саме з тими, які реалізують свій товар через стихійні ринки, уникаючи сплати податків у такі важкі для економіки країни часи та неперевіреними на якість продуктами харчування, що швидко псуються. Не забуваймо про те, що стихійники – це завжди загроза для покупців бути отруєними недоброякісною продукцією.

   Необхідно, щоб усі жителі налаштувались на боротьбу зі стихійною торгівлею. Жодні адміністративні заходи з рейдовими перевірками повністю її не ліквідують, бо попит народжує пропозицію. Єдиний правильний спосіб боротьби – не купувати продуктів харчування й інших товарів у місцях стихійної торгівлі.

   Тож давайте діяти у правовому полі. Тільки так ми зможемо забезпечити містян якісною продукцією і підтримаємо економіку громади в умовах дії воєнного стану!

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: