(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Нарада про особливості надання адміністративних послуг

Дата публікації 11.3.2021 15:50:50
 

Нарада про особливості надання адміністративних послуг

 

11 березня відбулася розширена нарада із старостами та помічниками старост Сквирської міської ради під головуванням Валентини Левіцької. На нараді розглядалися питання надання адміністративних послуг старостами, порядок організації надання соціальних послуг на території Сквирської громади та питання щодо завершення реорганізації сільських рад шляхом приєднання їх до Сквирської міської ради.

 

Серій Рибак, начальник відділу надання адміністративних послуг Сквирської міської ради, проінформував присутніх, що для наближення послуг до жителів Сквирської територіальної громади, рішенням міської ради від 23.02.2021 № 41-5-VIII старостам Сквирської міської ради надані повноваження на здійснення окремих функцій адміністратора Центру надання адміністративних послуг Сквирської міської ради, пов’язані з отриманням заяви та вхідного пакету документів, видачею результатів надання адміністративних послуг. Так, перед старостами стоїть завдання отримання ключів електронного підпису посадової особи міської ради для подальшої роботи в електронних реєстрах, а саме: Програмний комплекс «Соціальна Громада», Реєстр територіальної громади, Інформаційна система "Вулик" тощо. Тому була  сконцентрована увага присутніх на особливостях підключення та роботи в зазначених реєстрах та визначення єдиного переліку адміністративних послуг, які жителі Сквирської міської територіальної громади зможуть отримати на місцях.

 

Світлана Риченко, начальник відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення, зосередила увагу щодо надання соціальних послуг в громаді. Зокрема, акцентувала на роботі старост та помічників старост у виявленні сімей, котрі перебувають у складних сімейних обставинах. Також проінформувала про дії програм, які затверджені Сквирською міською радою, щодо підтримки осіб та сімей, котрі потребують соціального супроводу та підтримки. Згадала про функціонування державних програм “Програми доступні ліки”, “Інсулін” та інші щодо відшкодування лікарських засобів. інформувати жителів сіл Зауважила, що старости мають тримати на контролі соціальний захист на ввіреній їм території.

 

Наталія Капітанюк, начальник бюджетного відділу-заступник начальника фінансового управління Сквирської міської ради, проаналізувала стан реорганізації сільських рад. Звернула увагу на недотримання деякими бухгалтерами колишніх сільських рад фінансової дисципліни, що призвело до не коректногого зарахування податків. Зауважила, що після перевірки Фондом соціального страхування на деяких бухгалтерів було накладено штрафні санкції. Було акцентовано, що ліквідаційна комісія зможе припинити свою діяльність лише після виконання цих зобов’язань перед бюджетом.

 

Сквирський міський голова Валентина Левіцька зупинилася на питанні про стан проведення заходів з економії енергоносіїв та газу. Розглядалося питання окремих сіл щодо сполучення із м. Сквира, вивезенням твердих побутових відходів, вуличне освітлення та інше. Дала доручення Рибаку С.В. перевірити технічні можливості всіх робочих місць старост та помічників старост для забезпечення роботи у Реєстрах. Також доручила Бачинській В.П., заступнику міського голови, разом з Кудик-Химчук О.П., в.о. директора КНП СМР “Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, розробити графік прийому лікарів первинної ланки в сільській місцевості і висвітлити його. Міський голова подякувала всім за роботу та закликала до подальшої співпраці з різними структурними підрозділами та установами Сквирщини.

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: