(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Мітинг до Дня Пам"яті Захисників України

Дата публікації 29.8.2019 15:57:14
 

         Сьогодні громадою міста Сквира було вшановано пам`ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

         Саме цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше українських бійців за весь період війни. Російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. Офіційні дані вражають, адже в котлі загинули 336 бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, а 84 досі вважаються зниклими безвісти.

         До матерів загиблих воїнів АТО Сквирщини та до захисників, які повернулись з пекла війни живими  звернувся міський голова В.А. Скочко. Валерій Анатолійович наголосив, що сквиряни в  неоплатному боргу перед кожним, хто заплатив життям за свободу України. У пам'яті українського народу назавжди закарбується мужність та героїзм військових. Міський голова пригадав власні емоції від втрати друга на війні і побажав всім якнайшвидшого настання миру в Україні.

          Учасників заходу особливо розчулив виступ голови громадської організації матерів загиблих учасників АТО Сквирщини, мами загиблого захисника нашого краю Валентини Костянтинівни Лучинської.      

          Мешканці міста поклали квіти до Пам`ятного Знаку загиблим учасникам АТО Сквирщини та запалили свічки Пам`яті.  

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: