(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Ярмарок здоров’я

Дата публікації 15.8.2023 13:43:27
 

   12 серпня 2023 року в парку ім. Максима Рильського м.Сквира відзначено День молоді. В рамках цього заходу відбувся «Ярмарок здоров’я».

   Оскільки Сквирську міську територіальну громаду обрано до проєкту «Здорова громада – майбутнє України» у числі лише шести громад нашої держави (Бучанська Київської області, Корецька – Рівненської, Межівська – Дніпропетровської, Мукачівська – Закарпатської, Помічнянська – Кіровоградської), який функціонує під егідою Харківської експертної групи підтримки медичної реформи, агенції змін «Перспектива» та за сприяння Міжнародного фонду «Відродження», у День молоді вдався «Ярмарок здоров’я».

   Ярмарок відвідали й виступили на святі координатори Харківської експертної групи Михайло Довгопол та Олена Решетняк.

   Як відомо, збереження здоров’я населення, профілактика захворювань є нині ключовими у відновленні громад України. Для нашої – це перспективний шанс стати прикладом для інших як здорова громада, яка не тільки лікує захворювання, а й запобігає їх появі шляхом профілактичних обстежень.

   Фахівці КНП СМР «Сквирський центр первинної медико-санітарної допомоги» організували своєрідний стіл експрес-медичних обстежень з вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, визначення індексу маси тіла, діагностики зору, опорно-рухової системи.

   Після всіх обстежень консультацію надавав сімейний лікар. Такою безкоштовною послугою скористалося понад 100 чоловік.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: