(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Як ти

Дата публікації 19.4.2023 9:38:42
 
Повномасштабна війна на території України несе серйозні загрози психологічному здоров’ю і благополуччю переважній більшості населення.
У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», створеної за ініціативою першої леді Олени Зеленської, провели дослідження психологічного стану громадян, повідомляють в КОВА.
За результатами опитування 40% осіб зазнали загрози власному життю та/або були безпосередніми свідками таких загроз у зв’язку з перебуванням у зоні бойових дій та/або під обстрілами; понад 41% опитуваних мають родичів або близьких, які перебували чи перебувають у зоні бойових дій, а також втратили когось із близьких; кожен двадцятий (5%) пережив або став свідком усіх типів травмівних подій: обстріли, загроза життю близьких, окупація або полон. Лише 9% осіб заявили, що не стикалися з жодною такою подією за період повномасштабної війни.
Перспективи повоєнного відновлення України значною мірою залежать від рівня емоційної стану громадян та поширення в суспільстві культури психологічного здоров’я, яка передбачає передусім готовність розпізнати наявні проблеми і звернутися по допомогу в разі необхідності.
Більше інформації щодо дослідження, що робити, аби допомогти собі та іншим, та куди звертатися з цих питань за потреби дізнавайтеся тут: http://howareu.com
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: