(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Інформація щодо роботи Сквирського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у м. Києві та Київській області під час обмежувальних заходів під час карантину

Дата публікації 16.7.2020 10:52:34
 

В Україні з травня місяця почалось часткове послаблення карантинних заходів яке триває і на даний момент.Проте Сквирський районний відділ філії Державної Установи  «Центр пробації» у місті Києві та Київській області працює в умовах дотримання запобіжних заходів розповсюдження COVID 19.  Під час початку послаблення карантину у Сквирському районному відділі було розпочато роботу згідно пробаційних програм призначених судами, що проводиться в індивідуальному порядку. Під час послаблення обмежувальних заходів проводиться робота згідно індивідуального плану для запобігання вчинення повторних злочинів. Із засудженими під  час реєстрації повторно проводиться бесіда з нагадуванням наслідків порушення умов відбування покарання та обов‘язків покладених на них судом.

Під час карантину працівники Сквирського РВ намагалися проводити всі заходи визначені в індивідуальному плані, адже головне у заміні ірраціональних думок, звичок та переконань чітко визначена періодичність роботи з суб‘єктами пробації які мають чітко виражену схильність до вчинення правопорушення повторно, що насамперед визначається в оцінці ризику.

Не дивлячись на карантинні обмеження від початку його введення Сквирський РВ вимушений працювати всупереч проблемам які наніс COVID-19 паралізувавши Україну та майже весь світ.

Адже пробація - це альтернатива ув‘язненню, яка має безліч діючих «інструментів» для зменшення злочинності в Україні. За багато років існування та досвіду роботи пенітенціарної системи було доведено, що ув‘язнення не завжди є ефективним, а й у більшості негативним чинником у можливості виправлення. За допомогою досвіду інших країн було розроблено «інструменти» для всебічного дослідження засудженого та засоби для становлення ірраціональних переконань в особистості суб‘єктів пробації. Виходячи з вищевказаного Сквирський РВ працює всупереч всім перешкодам, які завдав спалах COVID 19, задля допомоги особам котрі скоїли злочин стати на шлях виправлення.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: