(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Хочу акцентувати увагу на необхідності подальшого суворого дотримання правил карантинних обмежень у всіх сферах життєдіяльності та у побуті

Дата публікації 24.3.2021 18:53:40
 

У Київській області з 21 березня посилюються карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної інфекції, введено «Червону зону».

22 березня проведено позачергове засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій ухвалено рішення про посилення карантинних обмежень на території Сквирської громади.

З 24 березня на території Київської області заборонено перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, трамваях, тролейбусах в кількості 50% місць для сидіння. Заборонено також проведення богослужінь, дозволено лише за умови забезпечення площі приміщення не менше 10 м² на одну особу; заборонено приймання відвідувачів барами, ресторанами, кафе, крім адресної доставки та замовлень на виніс. Заборонено роботу торговельно-розважальних та дитячо-розважальних центрів. Дозволено роботу магазинів продовольчої групи: аптек, зоомагазинів, магазинів побутової хімії та торгівлі квітами. Заборона запроваджується і на роботу закладів культури та на проведення культурно-масових та спортивних заходів. Крім того, заборонено діяльність непродуктових ринків, павільйонів та ярмарків.

Учні закладів освіти Сквирської міської територіальної громади, окрім садочків та учнів 1-4 класів, навчатимуться дистанційно. А з 1 квітня в закладах освіти запроваджено канікули.

Щодо ситуації, що склалася в комунальному некомерційному підприємстві Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня», яке з 7 березня було перепрофільовано під ковід-госпіталь. Станом на 24.03.2021 року на стаціонарному лікуванні перебуває 106 хворих. Впродовж минулої доби сталося 4 летальних випадки, пов’язаних з коронавірусом.

Загалом ситуація контрольована. Наразі хворі отримують всю необхідну медичну допомогу. Киснем та необхідними дезрозчинами заклад забезпечений. Єдина проблема – стан хворих, які госпіталізуються. Нерідко у лікарню вони потрапляють зі значними ускладненнями, тому медичні працівники іноді бувають безсилими.

Кількість інфекційних ліжок збільшується. Загалом «ковідна» лікарня Сквирської громади відтепер розрахована на 130 ліжок. За минулий тиждень на COVID-19 захворіли 66 осіб. З 01.01.2021 року захворювання на коронавірус виявили в 176 мешканців Сквирщини.

Висловлюю щирі слова вдячності медичним працівникам за добросовісну роботу на шляху подолання COVID-19.

А також:

  • ТОВ «Грона-Партнер» за благодійну допомогу в придбанні 3 кисневих концентраторів, які отримала лікарня 20 березня;
  • ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» за допомогу надану продуктами харчування для хворих;
  • КП «Сквирське комунальне господарство» за допомогу у виділенні транспорту для доставки кисневих балонів з м.Біла Церква та смт.Попільні.

 

Хочу акцентувати увагу на необхідності подальшого суворого дотримання правил карантинних обмежень у всіх сферах життєдіяльності та у побуті.

БАЖАЮ ЗДОРОВ’Я!

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: