(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ДУМАЙТЕ і ПЕРЕВІРЯЙТЕ інформацію на сайті міської ради

Дата публікації 19.3.2021 10:48:42
 

Шановні жителі Сквирської міської територіальної громади!

В останні дні в соціальних мережах та групах знову розповсюджується фейкова інформація щодо передачі газогонів, яка має на меті збурення суспільства. Для цієї мети чергові маніпулятори використали оголошення про проведення чергової 6 сесії міської ради, яке ще 12 березня було розміщено на офіційному сайті Сквирської міської ради разом із проєктом рішення «Про передачу оператору газорозподільної системи АТ «Київоблгаз» на господарське відання газопроводи Сквирської міської територіальної громади». В час інформаційних технологій у кожного з нас є можливість перевіряти достовірність інформації із офіційних джерел. (фото додається)

В даному проєктіі рішення мова іде про передачу у господарське відання (обслуговування), А НЕ У ВЛАСНІСТЬ підвідних газопроводів до сіл Мовчанівка, Рибчинці, Оріховець, Каленна, серед яких і газопровід високого тиску, які є комунальною власністю Сквирської міської територіальної громади, з метою забезпечення ефективного використання, цільової та безаварійної експлуатації газових мереж, які в порушення закону та Кодексу газорозподільних систем були прийняті вказаними сільськими радами на свої баланси у жовтні 2020 року, ймовірно, щоб здійснити пуск мереж у розпал передвиборчої кампанії.

Той, хто брав інформацію на сайті міської ради, мав змогу перечитати і сам проєкт рішення і юридичне обґрунтування та пояснення до нього.

Тому, ще раз закликаємо – ДУМАЙТЕ і ПЕРЕВІРЯЙТЕ інформацію на сайті міської ради http://skvira-rada.gov.ua/ і не піддавайтесь на чужі маніпуляції.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: