(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Дошкільні заклади Сквири

Дата публікації 7.2.2023 13:46:3
 

Дошкілля

 

Сьогодення внесло корективи в освітянське життя та незмінним лишилося те, що усі ми маємо працювати заради наших дітей. У мережі закладів освіти Сквирської міської ради нараховується 6 дошкільних закладів і дошкільні групи у складі 17 навчально-виховних комплексів.

У Сквирському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №1 «Світанок» функціонує 4 групи (2 групи з 9 годинним перебуванням дітей – 43 дитини та 2 прогулянкові групи – 30 дітей). Також є спеціалізована (логопедична) група на базі старшої, де з 13 дітьми логопатами працює учитель-логопед. Учасникам освітнього процесу (працівникам, дітям та батькам) надається кваліфікована психологічна допомога практичним психологом.

У Сквирському ЗДО №1 «Світанок» отримують дошкільну освіту всього – 73 дітей. Заклад освіти використовує просте укриття у багатоквартирному будинку.

Сквирський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №2 «Малятко».

У період дії воєнного стану у закладі функціонують 4 групи: середня, старша, інклюзивна, логопедична. Кількість дітей - 57, з них 7 – прогулянкові групи.

Освітній процес здійснюється за програмою «Дитина».

Заклад має власне укриття з обігрівачами, ліхтарями. Для кожної вікової групи вихователями обладнані ігрові зони та зони відпочинку.

У Сквирському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Берізка» з 02 січня 2023 року функціонує прогулянкова група для дошкільнят.Режим роботи групи з понеділка по п’ятницу з 13. до 15.00. Група налічує 15 дітей. Мета такої групи: підготовка дітей до навчання в школі. У програмі: математична логіка, весела абетка, знайомство з навколишним світом, дидактичні та рухливі ігри

У Сквирському ліцеї «Перспектива» з 17.01.2023 року розпочала роботу змішана, інклюзивна, прогулянкова група.

Вихователі працюють за програмою «Впевнений старт». Основне завдання - підготовка вихованців до школи. За період з 17.01. по 07.02 2023 рік наповнюваність групи складає 5- 7 вихованців.

З 01грудня 2022 року у Сквирському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №5 «Калинка» Сквирської міської ради частково відновлено навчальний процес з дітками старшого дошкільного віку. У закладі працює прогулянкова група з короткотривалим перебуванням , яку відвідують 18 дітей.  Створені належні умови для навчально-виховної роботи з дітьми за програмою «Українське дошкілля» з метою підготовки їх до навчання у школі. Навчально виховний процес проходить у ігровій формі творчо і цікаво.

Сквирський ЗДО №6 «Ромашка» працює за п’ятиденним робочим тижнем: 7 груп – з 9 годинним режимом роботи, 2 групи – короткотривалий режим роботи (навчальні групи).

Станом на 01 лютого 2023 року у закладі дошкільної освіти відновлено роботу 9 груп: 3 групи для дітей молодшого віку, 2 групи для дітей середнього віку, 1 група логопедична, 3 групи для дітей старшого віку (2 з них – навчальні). Садок відвідує 144 дитини.

У закладі є спортивна та музична зали, укриття зі створеними осередками для кожної вікової групи, обігрівачами та ліхтарями.

Дитячі садочки готуються до зустрічі вихованців й прикладають всі зусилля для створення безпечного середовища та вдосконалення освітнього процесу незалежно від форми здобуття освіти. Вони міцно тримають свій маленький, але такий важливий для нашого майбутнього, освітянський фронт!

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: