(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

До уваги жителів міста і району: пожежа на міському сміттєзвалищі – це брудна справа тих, хто хоче дискредитувати владу.

Дата публікації 4.8.2020 15:32:30
 

До уваги жителів міста і району: пожежа на міському сміттєзвалищі – це брудна справа тих, хто хоче дискредитувати владу.

Зауважуємо, що гасіння продовжується вже другу неділю. Для робіт залучені працівники КП «Благоустрій», КП «СКГ» та Сквирського РС ГУ ДННС України, які змінюючись, ні на хвилину не лишають «карту» полігону. Задіяна техніка комунальних підприємств та людей, не байдужих до спільної екологічної проблеми.

Сквирська міська рада дякує підприємцю ХЕРШУ Вейну, Дмитру СОБУЦЬКОМУ, СТАДНІЧЕНКО Денису, особливо СОЛОГУБ Світлані і працівникам СП «Інтерагро Сквира», ДОРОШЕНКУ Віктору і працівникам Сквирського КХП, ДВОРЦОВУ Андрію, КНИШУ Сергію – ДП «Кліринг Агро», керівникам і робочим пожежної частини м. Сквира та всім працівникам комунальних підприємств. Весь керуючий склад Сквирської міської ради і вдень, і вночі, разом з людьми, гасять і організовують пожежні роботи. Сміття тліє на глибині 2,5м і щоб його загасити потрібно «перелопатити» все знизу вверх – робота не легка і не швидка! Окрім того постійні провокаційні підпали! Ті, хто це робить (точніше організатори підпалу бо виконавці, за гроші, заходять з лісу і, поливши бензином, підпалюють в декількох місцях) понесуть відповідальність, так як безпека і здоров’я громадян на їхній совісті і брудних руках. Зі слів водія, який привіз свіже сміття з району вечором і вивантажив його на полігоні, як тільки стемніло – було підпалене… 

Сквирська міська рада просить вибачення у жителів, які проживають в вищезгаданій зоні і надіється на співпрацю всіх гілок влади, підприємств міста і громадян, направлених на спільне вирішення проблеми, а працівників поліції просимо якнайшвидше знайти і покарати зловмисників.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: