(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Сквирської міської ради!

Дата публікації 12.3.2020 15:46:38
 

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку

при виконавчому комітеті Сквирської міської ради!

 

Нагадуємо, що відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11 грудня 1984 року № 470, виконавчі комітети в період з 1 жовтня по 31 грудня проводять перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

На даний час інвентаризація квартирних справ продовжується та згідно рішення виконавчого комітету до 01 квітня 2020 року необхідно надати документи, які підтверджують необхідність поліпшення житлових умов (поновити наявні), зокрема:

  • довідку про склад сім’ї (м. Сквира, вул. Богачевського, 28, І поверх, відділ звернень громадян);
  • довідку з місця проживання на всіх членів сім’ї (м. Сквира, вул. Слобідська, 5, навпроти Сквирського відділу поліції);
  • витяг з Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно та їх обтяжень (м. Сквира, вул. Богачевського, 28, ІІІ поверх, ліве крило, реєстраційний відділ Сквирської міської ради або особисто замовити через Кабінет електронних сервісів);
  • документ, який дає право на пільги (пред’являється оригінал, копія залишається у квартирній справі);
  • копію паспорта, копія ідентифікаційного коду та інші документи подаються за умови, якщо вони були з будь-яких підстав замінені.

Громадяни, які станом на 01 квітня 2020 року не поновлять квартирні справи, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов та буде виноситись питання про їх зняття з квартирного обліку із втратою черговості та дати постановки на облік.

За інформацією можна звернутись до секретаря комісії з соціальних та житлових питань Марини МЕЛЬНИЧУК (м. Сквира, вул. Богачевського, 28, ІІІ поверх, ліве крило, юридичний відділ), або за тел. (04568) 5-36-05, 5-30-55.

Голова комісії з соціальних та житлових питань,

перший заступник міського голови

Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: