(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Давайте зробимо наше місто чистим разом!

Дата публікації 8.12.2020 15:22:55
 

Комунальне підприємство «Сквирське комунальне господарство» повідомляє,

що розпочаті роботи по інвентаризації об’єктів утворення твердих побутових відходів у м.Сквира, а саме встановлення фактичної кількості юридичних осіб, фізичних осіб підприємців і приватних домоволодінь та адреси їх розташування. Дані роботи проводяться з метою визначення реальних обсягів утворення твердих побутових відходів для порівняння з фактичною кількістю укладених договорів на вивіз та утилізацію ТПВ.

Відповідно до ст. 15 Закону України «Про відходи» зобов’язує громадян України дотримуватися законодавчих вимог, оплачувати послуги підприємств, що займаються ліквідацією відходів. Також Законом України «Про відходи» визначено обов’язок громадян укладати договори вивезення відходів. Договір про вивезення сміття повинні укладати всі громадяни. Відмова від укладання такого договору є підставою для притягнення особи до адміністративної відповідальності.

Правилами надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року №1070, встановлено можливість несплати вартості послуг з вивезення відходів за період тимчасової відсутності споживача та /або членів сім’ї на підставі письмової заяви і документа, що підтверджує його відсутність – довідка з місця тимчасового проживання, роботи, лікування, навчання, проходження військової служби чи відбування покарання.

        Нагадаємо, що у разі вашої відсутності, при подвірному обході працівниками КП «СКГ», договір на вивіз сміття можна укласти з КП «СКГ» з адресою: м.Сквира, вул. Соборна,38    

(приміщення поблизу центральної районної аптеки)

з 900 до 1600 години ( перерва з 1200-1300 )

Давайте зробимо наше місто чистим разом! 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: