(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Чергова зустріч фахівців Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області з головами міської ради, районної державної адміністрації, районної ради та сільськими та селищними радами відбулася на Сквирщині

Дата публікації 9.4.2019 9:34:14
 

Ключові питання  спільної наради з органами місцевого самоврядування на Сквирщині

Прагнення плідно співпрацювати на зростання економічного розвитку та збільшення надходжень до місцевих бюджетів - стало мотивом проведення спільних нарад з органами місцевого самоврядування регіону.

Вчора, чергова зустріч фахівців Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області з головами міської ради, районної державної адміністрації, районної ради та сільськими та селищними радами відбулася на Сквирщині.

«На сьогодні потребують значної уваги, як територіального керівництва так і податківців, два основних напрямки. По-перше, оперативне вирішення  питань, які виникають під час роботи громад, зокрема пов’язані із повнотою сплати податків. По-друге, в рамках проведення кампанії декларування доходів громадян отриманих протягом 2018 року, своєчасного формування громадянам податкових повідомлень - рішень по сплаті майнових податків, в першу чергу, земельного та на нерухомість»,- зазначив на початку зустрічі начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв.

Крім того, коротко ознайомив присутніх із надходженнями до місцевих бюджетів по Київській області та внеску Київщини у надходженнях по Україні. Наголосив на позитивній динаміці, яка зберігається по надходженнях Сквирського району та зазначив питому вагу надходжень в розрізі основних бюджетоформуючих податках.

В свою чергу, начальник Сквирської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Лариса Марченко наголосила, що сервісне обслуговування платників податків, надання повного спектру адміністративних послуг та співпраця з місцевою владою по наповненню місцевого бюджету - є одними із головних напрямків роботи Сквирської ДПІ. Зокрема, плідна робота створених спільних комісій по роботі із суб’єктами господарювання, які мають заборгованість по виплаті заробітної плати або виплачують її „ в конвертах”, мають заборгованість по сплаті податків і зборів, дали позитивну динаміку надходжень. Так, за перший квартал 2019 року до бюджетів усіх рівнів надійшло 82 млн. гривень, що становить 118% до фактичних надходжень відповідного періоду минулого року.

Керівники підрозділів фіскальної служби надали фахові коментарі по питаннях порядку денного. Крім того, ознайомили присутніх із основними змінами у податковому законодавстві, щодо туристичного збору, податку з доходів фізичних осіб, єдиного соціального внеску та наслідками виплат заробітної плати у «конвертах». Короткі тези були викладені у презентаціях, які використовували під час наради доповідачі.

Сквирський міський голова Валерій Скочко відмітив позитивну динаміку зростання надходжень до місцевого бюджету удвічі, в порівнянні з минулорічними показниками. Висвітлив проблемні питання, які на сьогодні залишаються актуальними та потребують вирішення спільною співпрацею як по м. Сквира так і по Сквирському району.

Білоцерківське управління

 ГУ ДФС у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: