(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Будь на часі. Дивись і вчись!

Дата публікації 9.4.2020 14:4:57
 

Будь на часі. Дивись і вчись!

На початку цього року стартував  проєкт «Дія. Цифрова освіта», який втілюється за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovarbridge.

Гасло комунікаційної кампанії «Будь на часі», адже бути на часі – спілкуватися, працювати, розважатися, навчатися та оплачувати комунальні послуги в Інтернеті.

Для того, щоб українці дізналися про освітні можливості на онлайн-платформі з цифрової грамотності, розроблено серію сучасних постерів та соціальних відеороликів кожен з яких відповідає на питання «А для чого потрібна цифрова освіта?».

Міністерство цифрової трансформації України поставило за мету у найближчі три роки навчити цифровій грамотності шість мільйонів українців, запустивши 21 січня ц.р. платформу, яка доступна за ЦИМ посиланням.

Корисні посилання проєкту «Дія» у Facebook, Instagram, Telegram.

З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку.

Дивись і вчись!

Матеріал підготовлено за інформацією: Міністерства цифрової трансформації України та онлайн Платформи з цифрової грамотності.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: