(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Білоцерківське управління: З початку року податківцями надано понад 15,8 тисяч адміністративних послуг

Дата публікації 19.5.2020 12:0:11
 

Білоцерківське управління: З початку року податківцями надано понад 15,8 тисяч адміністративних послуг 

 

«Надання якісних адміністративних послуг платникам податків, особливо під час карантину - це одне із найважливіших завдань податківців»,- зазначив очільник Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Василь Зеленський.

Зі слів посадовця, за січень-квітень 2020 року найбільш запитуваною стала послуга із надання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків – це 4,7 тисяч або 29,87%.

Також, значну частку в кількості наданих адмінпослуг займають запити громадян про отримані доходи. Зокрема, з початку року податківцями опрацьовано та підготовлено 3,6 тисяч довідок на такі запити громадян, що становить 23,09% від загальної кількості адмінпослуг.

Серед фізичних осіб-підприємців не менш актуальною є послуга з видачі витягу з реєстру платників єдиного податку – 1,6 тисяч та послуга з реєстрації платником єдиного податку  –1,5 тисяч.  

Крім того, за чотири місяці поточного року зареєстровано 684 книги обліку розрахункових операцій та 1,1 тисяча – книг обліку доходів і витрат.

Як наголосив очільник Василь Зеленський, на сьогодні, у зв’язку з продовженням карантину, Центри обслуговування платників надають адміністративні послуги виключно онлайн. 

Лише у разі гострої необхідності, за попереднім записом за номером телефону (04563)– 51916, здійснюється видача картки платника податків – «коду» та внесення до паспорта громадянина Україна (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Документи щодо надання адміністративних послуг (у тому числі внесення чергового платежу за ліцензію), визначених Законом України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», на час карантину приймаються виключно через поштові скриньки Головного управління ДПС у Київській області та поштою за адресою: м.Київ-151, вул. Народного Ополчення 5а.

Інформація щодо реєстрів діючих ліцензій та Єдиний державний реєстр місць зберігання оприлюднюються у розділі «Реєстри» вебпорталу ДПС України .У зв’язку з цим надання оригіналів документів буде здійснюватися після закінчення карантину.

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: