(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

5 сесія Сквирської міської ради VIII скликання

Дата публікації 23.2.2021 16:5:14
 

23 лютого 2021 року відбулася чергова 5 сесія Сквирської міської ради VIII скликання. На порядок денний було винесено 217 питань. Усі питання підтримані, зокрема затверджено Програму  соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік. Депутатський корпус підтримав вступ Сквирської міської ради до Всеукраїнської асоціації громад. Було заслухано питання про стан медичного обслуговування жителів громади.

З метою наповнення бюджету було затверджено Порядок добровільного відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної власності на території Сквирської міської ради з порушенням вимог законодавства. Затверджено Порядок виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна. Затверджено Положення про здійснення самовільного контролю за використанням та охороною земель. 

З метою доступу жителів громади до адміністративнихї послуг створено віддалене робоче місце Цунтру надання адміністративних послуг, яке буде розміщене за адресою: вул. Центральна, будинок 12, с. Шамраївка. 

Надано повноваження старостам на здійснення окремих функцій адміністратора ЦНАПУ, що дає можливість жителям сіл подавати заяви на допомоги безпосередньо у громаді.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: