(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

26 лютого 2021 р відбулося засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата публікації 26.2.2021 17:20:46
 

Засідання комісії ТЕБ та НС

26 лютого 2021 р під головуванням Сквирського міського голови відбулося засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні розглядалося питання про заходи щодо запобігання можливого підтоплення населених пунктів Сквирської міської ради.

 Також був створений оперативний штаб з керівництва роботами з пропуску льодоходу, затвердили заходи з підготовки до пропуску льодоходу та паводкових вод на території Сквирської міської ради, затвердили склад оперативних груп з реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період та режим чергування працівників виконавчого комітету.

Доповідачем на засіданні була Немідько Надія Миколаївна, заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів річки Рось. В своєму виступі зазначила про об’єкти, котрі представляють загрозу при проходженні льодоходу, повені та паводків. Скарбовійчук Роман Петрович, начальник підрозділу Сквира №6 ДП “Київський облавтодор” ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України”, доповів, що розробляється проектно-кошторисна документація на певні об’єкти. Заслухали інформацію від старост Сквирської громади щодо ситуації з підтопленням та плавунами.

Валентиною Левіцькою було надано ряд доручень реалізації  питань щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: