(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Валентина Левіцька: “Якісні послуги в обслуговуванні людей – понад усе”.

Дата публікації 2.3.2021 18:22:52
 

2 березня 2021 року міська голова Валентина Левіцька провела виїзну нараду у Кривошиїнській громаді. 

Валентина Левіцька коротко охарактеризувала децентралізаційні процеси, що наближаються у державі до завершення, зупинилась на найважливішому аспекті у життєдіяльності громади – наданні якісних послуг в обслуговуванні людей. Центральна влада повернула субвенцію на освіту.  Валентина Левіцька презентувала роботу центру надання адміністративних послуг, який переміщено до соцбезу, допоки не буде капітально реставровано приміщення під нього (колишній кінотеатр); вела мову про накопичення податків до місцевого бюджету від оренди землі, ставків, облік та раціональне використання майна, позбавлення від сміттєзвалищ, пошук шляхів нових форм і методів в управлінні громадськими справами. 

Жителі Кривошиїнців звернулись із проханням сприяти у будівництві сільського водогону, ремонті частини дороги по вулиці Жовтнева; нарікали на те, що більшості мешканцям заважає неприємний запах від тваринницьких приміщень, що функціонують на території села; піднімали питання взаємостосунків із орендарями ставків, розширення пасовищ, виконання приписів пожежних й відкриття Будинку культури; цікавились тим, чи здатне Сквирське комунальне господарство надавати послуги із вивезення твердих побутових відходів; обговорили низку інших побутових справ.

На зустрічі виступив т. в. о. начальника відділу поліції №1 (м. Сквира) Білоцерківського районного управління поліції НП у Київській області Микола Рижков, який поділився думкою щодо роботи в межах комплексної програми профілактики і протидії злочинності «Безпечна Київщина» та втілення в життя проєкту «Поліцейський офіцер громади» й закликав до співпраці.

Заступниця міської голови Валентина Бачинська зосередила увагу на вакцинації від COVID-19, яка розпочинається у сквирських медзакладах 3 лютого, проходитиме у три етапи і є безкоштовною, додала, що на пільгові ліки з міського бюджету передбачено 800 тисяч гривень, а на підтримку ФАПів – 1 млн. 400 тис. грн.

Валентина Левіцька подякувала місцевим підприємцям, орендарям за розчищення доріг під час сніговіїв, участь у громадському житті села, побажала й надалі плідної співпраці. Після наради вона зустрілася з керівниками підприємств й обговорила питання, що стосуються бюджетної політики та землекористування.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: