(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

15 березня 2021 р. міський голова Валентина Левіцька та заступник міського голови Валентина Бачинська провели зустріч з громадою с. Горобіївка, с. Оріховець та с. Каленна

Дата публікації 15.3.2021 15:57:33
 

15 березня 2021 р. міський голова Валентина Левіцька та заступник міського голови Валентина Бачинська провели зустріч з громадою с. Горобіївка,  с. Оріховець та с. Каленна. Під час виїзної зустрічі було проаналізовано досягнення та тенденції у різних сферах життя територіальної громади, визначено перспективи соціально-економічного та культурного розвитку Сквирщини.

Мешканці с. Горобіївка озвучили нагальні проблеми, серед яких було питання ремонту даху спортивної зали сільської школи, оформлення належним чином свердловини для споживання води. Також порушувалося питання вивезення твердих побутових відходів, на що сільські жителі отримали чітку відповідь від Валентини Левіцької. А мешканці с. Лаврики звернулися з питанням відновити автобусне сполучення із м. Сквира.

Оріховецька громада обурена відсутністю прийому сімейним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги Ковальчуком О.Н., оскільки багато жителів села заключили декларацію саме з ним. Питання наразі лишається відкритим, але міський голова запевнила, що найближчим часом жителі будуть проінформовані щодо прийому лікарем в Оріховецькому ФАПі. Занепокоєння викликає стан Меморіалу Слави, який розміщений в центрі села. Було надано доручення відповідним службам щодо обстеження даного комплексу. Проте найгостріше питання стосувалося відсутності доставки з м. Сквира балонного газу. Міський голова взяла вказане питання на особистий контроль та дала відповідні доручення.

Мешканці Каленни клопотали перед міським головою щодо завершення газифікації села, адже пророблено багато роботи і лишилося зробити заповнення газопроводу. Валентина Левіцька пообіцяла поспілкуватися з виконавцями робіт та розібратися у поставленому питанні.

Виїзні зустрічі вкотре довели, що це прекрасна нагода для громади та влади, адже озвучувалися найважливіші та найгостріші питання жителів Сквирської міської територіальної громади.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: