(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової п’ятдесят шостої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 6.7.2020 16:35:36
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 06 липня 2020 року  № 21-ОД

Про скликання чергової п’ятдесят шостої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                 

Відповідно до частини 6, 10 та 15 статті 46, статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову п’ятдесят шосту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 16липня2020 року о 10-00 годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Сквира за перше півріччя 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №1186-49-VІI від 19 грудня 2019 року „Про місцевий бюджет міста Сквира на 2020 рік 10320301000 (код бюджету)”.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань.

  1. Про затвердження нового Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в місті Сквира.
  2. Про результати службового розслідування.

ДОПОВІДАЄ: Горбалінський В. М. – Перший заступник Сквирського міського голови. Співдоповідач Скарбовійчук О. П. –начальник підприємства «Сквирське комунальне господарство».

  1. Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів за запитом на інформацію.

ДОПОВІДАЄ: Сікорська О. М. – начальник юридичного відділу.

  1. Про внесення змін до кількісного складу виконавчого комітету Сквирської міської ради VII скликання.

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар Сквирської міської ради.

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  4. Про скасування п.15 додатку №1 рішення сесії Сквирської міської ради від 18.02.2020 року №1205-51-VII.
  5. Про скасування п.3 додатку №1 рішення сесії Сквирської міської ради від 02.08.2019 року №1018-43-VII.«Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам».
  6. Про розгляд клопотання директора КП «Сквираблагоустрій» щодо визначення території у межах міста для розміщення автотранспортних засобів та служби таксі.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки ТОВ «Рибовод» за адресою вул.Соборна,1 у м.Сквира.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради в постійне користування КП «Сквираблагоустрій» із зміною цільового призначення по вул. Соборна,21 у м.Сквира.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої планується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу по вул. Липовецька, б/н.
  10. Про затвердження детального плану території під облаштування зупинки приміського типу загальною площею 1,28 га на площі Героїв Небесної Сотні у м. Сквира Київської області.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Свято – Успенській парафії Української Православної  Церкви  для будівництва та обслуговування будівель громадських та регілійних організацій по вул. Соборна, 30а, в м. Сквира.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється по вул. Соборна у м. Сквира ПАТ «Закритий недивесифікований корпоративний інвестиційний фонд «Смайл інвест».
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється по вул. Соборна,7 у м. СквираПАТ «Закритий недивесифікований корпоративний інвестиційний фонд «Смайл інвест».
  14. Про надання в оренду СТОВ «ОБРІЙ» невитребувану земельну частку (пай) загальною площею 3,5 га в межах Сквирської міської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  15. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення для обслуговування власної нежитлової будівлі ФОП Мошківському Володимиру Яковичу по вул. Соборна, 2 в м.Сквира.
  16. Про продовження терміну оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Столярчука Олександра Анатолійовича по вул. Незалежності, б/н в м.Сквира.
  17. Про розробку детального плану території за адресою вул. Незалежності,135 а.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Войцехівському Валентину Олександровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Сквирської міської ради Київської області.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Задніпрянко Олександру Миколайовичу по вул. Відродження, 50 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Невмержицькому Юрію Івановичу по вул. Польова, 36 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Утеченку Василю Володимировичу по вул. Новоселецька, 36 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Цимбалюк Ганні Сидорівні по вул. Весняна, 40 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Яковцю Сергію Миколайовичу по вул. Б. Хмельницького, 14 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Дячук Олені Семенівні по пров. Толстого, 9 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Пустовіт Віктору Олександровичу по вул. Некрасова, 21  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Менчинській Марії Василівні по вул. Новоселецька, 1 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Гуцало Світлані Леонідівні по вул. Червона,7 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу у власність громадянину Алякіну Михайлу Володимировичу по провул. Кільцевий, 6 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Ходаківському Віктору Євгеновичу по вул. Слобідська, 154  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва громадянину Каленському Володимиру Марковичу по вул. Лівобережна, 57 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність гр. Гріневич Софії Олексіївні та гр.Букіній Наталії Сергіївні по пров. Новоселицький, 4  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність гр. Олішевській Оксані Миколаївні та гр.Миколюк Дмитру Васильовичу по вул. Шевченка, 24 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Сидорчуку Вячеславу Леонідовичу по вул. Перемоги ,1 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Бачінська Юлія Володимирівна».
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Мельничук Ірині Вячеславівні по пров. Озерний, 17 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Поплавському Володимиру Григоровичу по вул. Піщана, 42 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Черепанській Антоніні Іванівні по вул. Мельника, 35 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Казаковій Надії Лонідівні по вул. Поліська, 5 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Сопіженко Галині Пилипівні по пров. Шкільний, 9 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Карамян Манані Шалікоївні по вул. Липовецька, 8 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Сопіженко Віктору Миколайовичу по вул. Дубініна, 46 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  41. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та передачу у спільну часткову власність громадянам Комарніцькій Валентині Дмитрівні, Янішевському Віталію Володимировичу по пров. Лермонтова, 24  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Липовецька, 62 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність  громадянину Майку Володимиру Васильовичу по вул. Миру, 9  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Ставнича Лариса Вікторівна».
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Довженку Дмитру Володимировичу по вул. Січова, 24  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Ставнича Лариса Вікторівна».
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Сопіженко Наталії Петрівні по вул. Мічуріна, 68 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голова                                                     Валерій СКОЧКО

 

 

ПОГОДЖЕНО:

 

Перший заступник міського голови                              В.Горбалінський

 

Заступник міського голови з питань діяльності

Виконавчих органів влади                                                 С.Палієнко

 

Заступник міського голови

з економічних питань                                                        Л.Сергієнко

 

Начальник відділу бухгалтерського обліку

та кадрової роботи – головний бухгалтер                        М.Тернова

 

 

Начальник юридичного відділу                                        О.Сікорська

 

Начальник відділу з питань підприємництва,

землекористування і містобудування                               Н.Іващенко

 

ВИКОНАВЕЦЬ:

Секретар міської ради                                                        В.Бондар

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: