(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 29.11.2016 №319/28

 
Дата публікації 30.11.2016 16:33:6
 

Від 29.11.2016 №319/28

 

Про розгляд заяви Луцького Олександра Григоровича

щодо надання матеріальної допомоги на ремонт житлового будинку

сім’ї військовослужбовця, який був призваний до Збройних Сил України,

з метою стабілізації ситуації, яка склалася на сході країни

 

Керуючись ст.ст. 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Програми на 2016 – 2020 роки щодо соціальної  підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих, розглянувши заяву ветерана війни – інваліда війни 2 групи Луцького Олександра Григоровича щодо надання матеріальної допомоги на ремонт житлового будинку сім’ї військовослужбовця, який був призваний до Збройних Сил України, з метою стабілізації ситуації, яка склалася на сході країни  та додані до неї документи, враховуючи рішення сесії міської ради №177-10-V від 12.07.2016 року «Про внесення змін до рішення сесії міської ради №47-3-VІI від 25 грудня 2015 року «Про затвердження бюджету міста Сквира на 2016 рік» з наступними змінами та доповненнями», враховуючи пропозиції членів виконавчого комітету, виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Відкласти питання «Про розгляд заяви Луцького Олександра Григоровича щодо надання матеріальної допомоги на ремонт житлового будинку сім’ї військовослужбовця, який був призваний до Збройних Сил України, з метою стабілізації ситуації, яка склалася на сході країни», у зв’язку з уточненням даних щодо залишку коштів до кінця бюджетного року для фінансування зазначених видатків.
  2. До розгляду питання «Про розгляд заяви Луцького Олександра Григоровича щодо надання матеріальної допомоги на ремонт житлового будинку сім’ї військовослужбовця, який був призваний до Збройних Сил України, з метою стабілізації ситуації, яка склалася на сході країни» повернутися на черговому засіданні виконавчого комітету.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Сквирського міського голови з економічних питань Сергієнко Л.В.

 

Голова виконкому                                                               В.А.Скочко

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: