(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 16.08.2017 №554/50

 
Дата публікації 17.8.2017 15:26:46
 

Від 16.08.2017 №554/50

 

Про взяття до відома проведення дитячої пізнавально – розважальної програми «Країна змін»

 

Керуючись статтею п.п. 13 п. а) ч. 1 ст. 30, п.п. 7 п. а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву пастора Церкви Адвентистів Сьомого Дня Діхтяренка А.П. про надання дозволу на проведення заходів дитячої пізнавально – розважальної програми «Країна змін», враховуючи пропозиції членів виконавчого комітету, виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Взяти до відома проведення заходів дитячої пізнавально – розважальної програми «Країна змін» Церквою Адвентистів Сьомого Дня в парку ім. Максима Рильського 10 вересня 2017 року з 11 по 13-14 годину, згідно Додатку.
  2. Зобов'язати Церкву Адвентистів Сьомого Дня:

2.1. Утримувати в належному санітарному стані територію в радіусі 10 м від місця проведення заходів.

2.2. Заключити з комунальним підприємством «Сквирське комунальне господарство» договір на вивезення твердих побутових відходів.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на начальника відділу з питань підприємництва, містобудування та землекористування міської ради Іващенко Н.В.

 

Голова виконкому                                                         В. А. Скочко

 

Додаток 

до рішення виконавчого комітету

Сквирської міської ради

від 16.08.2017 №554/50

 

СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ ДЛЯ ДІТЕЙ

„ЗМІНЮЙ СЕБЕ – ЗМІНЮЙ КРАЇНУ”

  

Соціальний проект „Змінюй себе – змінюй країну”  в рамках святкування 500 річчя реформації – це пізнавально-розважальна гра для дітей віком від 4 -13 років  (від 0-3 років окремий майданчик для малюків та їх батьків).

В основу цієї гри покладена історія виникнення Реформації, її духовна основа та вплив на різні сфери життя, такі як освіта, наука, медицина, суспільні відносини, сімейні стосунки.

 

Мета заходу – виховання патріотичного духу в підростаючого покоління, розвиток в дітей більш відповідального ставлення до свого життя і життя своєї країни, поширення знань щодо виникнення та розвитку реформаційного руху та його впливу на суспільне життя, проведення якісного та цікавого дозвілля для батьків з дітьми.

 

Ця програма проходить за підтримки:

  1. Відділу у справах сім’ї та молоді.
  2. Соціального фонду ”Краще життя”.
  3. Християнської молодіжного руху «Сильне покоління»
  4. Церкви Адвентистів сьомого дня.
  5. Телеканалу «Надія»
  6. Спонсорів.

 

      Місце проведення –  Для проведення цієї гри гарно підходить громадське місце відпочинку міста - парк.

     Опис гри - В програмі приймає участь особливий учасник - ведмедик Гошка (в костюмі), який разом з дітьми мандрує по Країні змін. Всі інші учасники діляться на вікові групи й командами по 10-12 чол. мандрують по станціям, де вони отримують повчальну інформацію й закріплюють це в ігровій формі.

Окрім цього в учасників є можливість пограти в різноманітні спортивні ігри, поспівати під  караоке дитячі пісні (з відомих мультиплікаційних та художніх фільмів), помалювати на асфальті крейдою, відпочити разом з батьками, отримати безліч  призів....  Під час проходження гри окремо працює майданчик для дітей віком від 0-3р. з їх батьками, де розкривається тема „Я люблю свою країну” в доступній формі для дітей цього віку. 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: