(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 14.07.2017 №533/48

 
Дата публікації 17.7.2017 16:16:4
 

РІШЕННЯ

Від 14.07.2017 №533/48

Про розгляд листа Головного управління

Держпродспоживслужби у Київській області

          Розглянувши листа Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області, керуючись ст. 30, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи те, що як тільки настають спекотні дні, у системі водопостачання міста зменшується тиск, її нестачу відчувають жителі тих районів міста, які по рельєфу розташовані на підвищенні, виконавчий комітет Сквирської міської ради

В И Р І Ш И В :

1.    Доручити начальнику комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» та начальнику відділу освіти Сквирської РДА забезпечити безперебійне водопостачання дошкільного навчального закладу №2 «Малятко».

2.    Доручити начальнику комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» постійно проводити інвентаризацію свердловин, здійснювати їх очистку, для збільшення дебету води у них, оглядати глибинні насоси і проводити заміну зношених, підключати додаткові свердловини до водомережі.

3.    Активізувати роботу з реалізації проекту «Нове будівництво водопроводу по пров.Гоголя в м.Сквира» з метою забезпечення водою жителів вул.Богачевського та вул.М.Рильського.

4.    Винести на розгляд сесії міської ради питання про виділення коштів на проведення геодезії, з метою визначення дебету води, Домантівського водного горизонту.

5.    Доручити начальнику комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» розробити проектно-кошторисну документацію та побудувати свердловину на масиві «Слобода».

6.    Доручити начальнику комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» провести обстеження законсервованої свердловини біля мосту по вул.Київська у м.Сквира.

7.       Доручити начальнику комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо відповідального та раціонального відношення до артезіанської води.

8.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Палієнка С.І.

Голова виконкому                       В.А. Скочко

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: